Bocsánat, bocsánat!

A „Bocsánatkérés” a hihetetlen „bűntettért”!

 

Látom, hirtelen többen rámozdultak patikusbácsi bocsánat kérési ügyére. Ebben a felfokozott választási kampány időszakban többen, némi politikai hasznot próbálnak kisrófolni az ügyből, nyilván saját hasznukra, és az érintett kárára. Elég szegényes próbálkozás – a bocsánat kérés ennél sokkal elegánsabb és korrektebb - mert a bocsánat kérés maga egy pozitív emberi tulajdonság, az elkövető szembe mer nézni saját hibájával, és képes azt korrigálni.

 

Tulajdonképpen mi is történt?

 

Történt ami történt, patikusbácsi elragadtatta magát és olyat talált mondani, írni amit nem kellett volna, olyat amivel megsértett valakit. Az vesse rá az első követ, aki ilyet még nem követett el. Igen emberek vagyunk és néha előbb jár a szánk, vagy a tollunk mint az eszünk és elkövetjük azt a hibát is, hogy abban a pillanatban nem fut át agyunkon a teljes római jog, és az abból származó következmény.

 

Így járt patikus urunk is és ezt az érintett zokon vette, elégtételért folyamodott a bírósághoz, mondván ez így nincs rendben és feljelentést tett az ügyben.

 

A dolgok mentek a maguk útján mígnem odaértek, hogy akkor mi legyen? Na és itt történt meg az a nem mindennapi dolog, hogy patikusbácsi elismerte, hogy hibázott és ezért elnézést kért. Szerintem ez normális, egyszer hibázunk, majd belátjuk hibánkat – már aki – és elnézést kérünk az érintettől, sőt még írásba is adjuk mindezt! Szerintem korrekt!

 

Ez az a nagy szenzáció, hogy ezt posztolni kell úton-útfélen, hogy ebből messzemenő következtetéseket kell levonni, összekeverni a szezont a fazonnal, belekeverni a polgármestert és képviselőt, meg még a követőiket is.

 

Miből is tudjuk például, hogy B.E. jogosan várja a polgármestertől a bocsánatkérését és miért?

 

Talán azért mert 36 szavazattal többet kapott és ő lett a polgármester!!!!

 

ITT A LEHETŐSÉG, PRÓBÁLKOZHAT ÚJRA!

VAGY MÉGSEM, HÁTHA MEGINT BUKTA LESZ?

 

Talán jobb lett volna az egész falut feljelenteni nem itt egyenként bíbelődni egyes emberekkel, és le lenne a gond!!

 

 

Én pedig ha egyszer annyira meg leszek sértve, hogy bírósághoz fordulok, a világ minden kincséért sem vonom vissza a feljelentésemet, kiállok az igazamért, mert még azt hihetné valaki, hogy félek attól, hogy kiderül a valódi igazság!

RÓLAM!

 

ötzi